top of page

Azil Kotor je opštinski smeštaj za pse koji servisira Kotor i Tivat u Crnoj Gori. Finansirani smo većinski od države preko opština i preko Komunalno Kotor d.o.o. koje vodi postavljeni direktor.

 

Glavni cilj Azila je da skupi zalutale pse, pse lutalice ii neželjene pse sa ulica Crne Gore. Mi im pružamo sklonište, hranu i osnovne medicinske tretmane dok se ne udome, u meri u kojoj nam prostor i resursi dozvoljavaju. Imamo jednog menadžera i 3 zaposlena koji vode brigu o psima u Azilu. Takođe je i vozač sa specijalnim vozilom za te namene na usluzi da pokupi pse lutalice sa ulice i da pokupi i isporuči hranu.

 

Sve donacije hrane, dodataka za pse ili donacije u novcu, primamo sa velikom zahvalnošću jer nam pomažu da brinemo o psima. Organizovaćemo preuzimanje bilo čega što nam možete pokloniti.

 

Kontaktirajte Azil Kotor

Sanju možete dobiti na sledeće telefone:

+382 (0)67 635 246 

Psi lutalice

Psi se često donose u azil sa ulice. Mnogi od tih pasa su jednostavno izgubljeni. Ako ste izgubili psa molim Vas dodjite do azila da proverite da li je Vaš pas kod nas. Takođe možete ostaviti podatke o nestalom psu da Vas možemo kontaktirati, ako je doveden. Ako Vam treba pomoć sa psom lutalicom u Vašem kraju molimo Vas da nas kontaktirate na:

+382 (0)67 635 246 

aziljkpkotor@t-com.me

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak 08:00 - 14:00

Posetioci

  • Zaposleni u azilu moraju da jave menadžeru o svim posetiocima telefonom

  • Uprava azila zadržava pravo da odbije pristup posetiocu ako je zabrinuta za sigurnost, vremenske neprilike, ako su građevinski radovi u toku ili ako kompetentan veterinar to zabrani

  • Ako želite da dovedete napuštenog ili izgubljenog psa u azil molimo Vas da nazovete menadžera ili osobu koja je trenutno tamo na +382 (0)67 635 246 

  • Ako želite da izvedete psa iz azila iz bilo kog razloga molimo Vas da to organizujete unapred sa menadžerom, lično ili telefonom +382 (0)67 635 246

  • Osoblje azila je u obavezi da pita sve goste i posetioce lične podatke za potrebe arhiviranja

Veterinarska nega u Azilu

Podršku veterinara u Azilu u Kotoru se godišnje ugovara preko JKP Kotor. Ako ste zabrinuti za bilo koju životinju u Azilu molimo Vas da obavestite osoblje ne bi li kontaktirali veterinara.

 

Naš trenutni veterinar je Vettport Kotor

www.vetport.me

Podrška veterinara je u sledećem:

  • Imunizacija

  • Karantin

  • Kastracija i uškopljavanje

  • Kontrola na bolesti i na parazite

  • Svi hitni zdravstveni problemi

bottom of page